Radioboeken / Who drank Hector Hernandez? - DimitriVerhulst
U bent hier: Home/Radioboeken/Dimitri Verhulst

Radioboeken

Dimitri Verhulst
Who drank Hector Hernandez?

Dimitri Verhulst, author of Problemski Hotel and De helaasheid der dingen, sets his story in Havana. Who drank Hector Hernandez? is the hilarious story of a white tourist who is set a highly important task by a Cuban family…

> Translated by David Colmer, read by David Swatling.

Beluister dit boek

Radio uitzendingen

Datum Uur Zender
10/11/08 19:00 Klara
Vlaams Nederlands Huis de Buren Radio Nederland Wereldomroep Klara VPRO

Biografie

Dimitri Verhulst

Dimitri Verhulst (1972) is een van de meest belangwekkende hedendaagse Vlaamse auteurs. Hij debuteerde in 1999 met de verhalenbundel De kamer hiernaast, die genomineerd werd voor de NRC Literair Prijs. In 2001 volgden de romans Niets, niemand en redelijk stil en Liefde, tenzij anders vermeld. Verhulst brak begin 2006 echt door met zijn succesvolle autobiografische roman De helaasheid der dingen, waarin hij zijn jeugd in een marginaal gezin beschrijft. NRC Handelsblad roemde Verhulst als "een van de grootste, meest woeste talenten van de Vlaamse letteren, die het in zich heeft een roman te schrijven zoals een eenentwintigste-eeuwse Louis Paul Boon dat zou doen."
In 2009 ontving Dimitri Verhulst de Libris Literatuurprijs voor de roman Godverdomse dagen op een godverdomse bol (2008).

[Meer info]